Välkommen till Lerans Snickeri i Sunne!

Jag kan tillverka luckor till nya eller gamla skåpstommar. Gör även stommar i trä, bänkskivor och lister m.m. Kan tillverkas i många olika träslag. Även komplettering och ändringar av luckor, stommar m.m

Moderna stommar med luckor i gammeldags lantlig stil. Breda ramar med släta fyllningar. Hyllor på väggar. Skafferidörr hittad som vrak i uthus. Omsorgsfullt renoverad. Bröstlister och pärlspont på väggar. Och profilfrästa socklar på skåpen.

 

Bläddra neråt för att se fler bilder.

Furulucka med gerad ram.
Slät eklucka med fräst pärla runt kanten.
Nybyggd köksbänk med underrede och hyllor under. Byggd i stil med gammalt skåp. Nya hyllor på vägg. Till ett gammalt torpställe.
Köksluckor för komplettering av 1800-talskök. Tjocka ramar o fyllningar, branta friser.

håkan brunosson 15.06.2016 17:32

Riktigt snygg köksbänk med hyllor under! Har du möjligtvis ngn ritning på den?

| Svar

Senaste kommentarer

02.12 | 13:56

Hejsan Jag undrar om du kan göra ett köksbord till mej (kryssbord) i obehandlad fura lite ”klumpigt” om du förstår vad jag menar. Ca 1.80 x 80 Priside?

11.01 | 05:24

Tack för en fantastisk renovering av vår gamla sekretär. Den var sliten och skev, nu är den en smycke. Vår sittgrupp i björk är näst på tur hos Jonas!

21.11 | 07:44

Hej
Har sett ditt vackra gesäll arbete - sekretären/chiffonjén och undrar om du kan ta dig an att göra en enklare sekretär enligt önskemål i tex furu

18.09 | 11:17

Hej,
Skulle du kunna tillverka ett brickställ för att kunna hänga på väggen. (Jag har sett en idé i Saltkråkan :) )
Mvh Anna